Pariuri Înot

Competiţiile de înot pot fi foarte interesante de urmărit, dar în timp ce turneele de înot unice sunt evenimente majore destul de comune, pe care oamenii le-ar putea lua în considerare pentru pariuri, de fapt, nu sunt - aşa că cele mai multe case de pariuri sportive nu oferă multe pariuri la înot. Atunci cand o fac, acestea se axează pe evenimente majore, cum ar fi Campionatul European, Campionatele Mondiale FINA şi Jocurile Olimpice.

Majoritatea pariurilor pe înot sunt pe linie, pariuri tip „moneyline” în care jucătorii pariază pe rezultatul unei anumite curse. Favoriţior le sunt alocate cote mici, iar celor „underdogs” (cu şanse mici de câştig), cote mari. Acest lucru se face pentru încurajarea pariurilor plasate pe ambele părţi.

Cele mai populare stiluri de curse de înot sunt, în mod normal, stilul liber, ştafete, fluture, spate şi bras. Campionatele Europene adună cei mai buni înotători europeni care se întrec pentru a stabili cine este cel mai bun înotător de pe continent. Campionatul Mondial FINA este un eveniment de cinci zile în cadrul căruia se întrec cei mai buni înotători din lume şi Jocurile Olimpice ce au loc o dată la patru ani, sunt cel mai bun loc pentru a înotătorii să îşi facă într-adevăr un nume, de exemplu, Michael Phillips, care s-a remarcat ca celebritate, după evoluţia istorică din cadrul Olimpiadei de la Beijing.

Descoperiţi cele mai bune pariuri pe înot şi găsiţi cote de top pentru Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi toate evenimentele importante din Marea Britanie şi din lumea întreagă. Aflaţi mai multe despre pariurile live pe evenimente de înot la Sportingbet, deoarece nici o altă casă de pariuri nu oferă pariuri pe înot la fel ca noi - vizitaţi site-ul online şi vedeţi care sunt cele mai bune opţiuni

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.