Pariuri Volei

Highlights live

Highlights

17:00
20.01
19:00
20.01
19:30
20.01
10:00
21.01
10:30
21.01
11:00
21.01
11:30
21.01
14:30
21.01
14:30
21.01

Tipuri de pariuri

Pronostic rapid

duminică - 20.01.2019

1 2 - Cine va câştiga?

Liga Nacional de Voleibol - Women - Peru

16:00

Nacional Femenino - Cuba

17:00

Liga Argentina A2 - Masculin - Argentina

19:00

Liga Argentina A1 - Masculin - Argentina

19:30

luni - 21.01.2019

1 2 - Cine va câştiga?

Vestel Venus Sultanlar League - Women - Turcia

10:00

A1 - masculin - Grecia

10:30

Superleague - Men - Rusia

11:00

Liga Siatkowki Kobiet - feminin - Polonia

11:30

Plus Liga - Polonia

14:30

Coppa Italia A2 - Feminin - Italia

14:30
Nu a fost selectat niciun pariu.
Pentru a selecta un pariu, dați click pe respectivul rezultat.
  •  

Calendar live

Pariaţi acum live, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână!

Pariaţi acum live!

Utilizăm cookie-uri și cookie-uri de la persoane terțe pentru a ne îmbunătăți serviciile, a analiza și personaliza preferințele dvs. și pentru a vă arăta publicitate. Dacă veți continua navigarea, vom considera că acceptați utilizarea acestora. Puteţi modifica setările şi obţine informaţii suplimentare la Politica noastră de cookie-uri.

©2017 Headlong 2 Limited, deținătorul site-ului sportingbet.ro este un operator de jocuri de noroc la distanță care a obținut dreptul de organizare și exploatare de jocuri de noroc online prin licența L1173062W000807 emisă de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, valabilă din data de 1 decembrie 2017 până la 30.11.2027.

Avertizare: Jocurile de noroc sunt riscante. Puteti pierde bani. Jocurile de noroc pot produce dependenta. Va rugam sa jucati responsabil. Jucatorii trebuie sa aiba peste 18 ani.