Pariuri Fotbal

Căutați cele mai bune cote la fotbal? La Sportingbet avem cele mai recente cote de meciuri, câștigătorii generali la toate competițiile majore incluzând Premier League, Champions League împreună cu toate ligile majore de-a lungul Europei. Sportingbet oferă o largă varietate de pariuri de la câștigători generali, acumulatori la speciale de meciuri importante.

Aflați mai multe

Vă puteți de asemenea implica în acțiune în momentul în care se întâmplă, cu pariuri in-play din mai mult de 150 de ligi din jurul lumii. Așadar dacă îți place să pariezi pe fotbal, avem întotdeauna un pariu disponibil pentru tine.

Parierea pe Liga 1

Sportingbet oferă oportunități de pariere în Liga 1 de neegalat, cu sute de pariuri din care se poate alege, incluzând câștigătorul general, retrogradări, pariuri pe cel mai bun marcator de meci, speciale și multe altele!

Pariuri pe Liga Campionilor

Liga Campionilor este unanim considerată ca fiind competiția fotbalistică cea mai captivantă a Europei. 32 de echipe se luptă să treacă de faza grupelor având ținta finală de a fi salutați drept Campionii Europei. Vă puteți alătura febrei fotbalistice cu gama uriașă de pariuri oferită de Sportingbet pe Liga Campionilor, de la pariuri pe meci, grupe, generale până la cote pe "Numește finaliștii", "Momentul eliminării" sau "Naționalitatea câștigătorului".

Pariuri pe Europa League

Europa League a înlocuit vechea Cupă UEFA în 2009/10 și atrage 48 de cluburi jucând 6 meciuri, acasă și în deplasare. Chelsea a fost prima echipă engleză care a câștigat turneul în 2013 cu Atletico Madrid (2) și Porto celelalte câștigătoare. Așadar dacă doriți cele mai recente cote la fotbal din Europa League, vizitați Sportingbet.

Cote la Cupa Mondială

Aveți cele mai recente cote de pariere la Cupa Mondială incluzând câștigător general, pariuri pe meci, pe grupe și multe altele. Turneul se întoarce în America de Sud, pentru prima dată din 1978, cu deținătoarea trofeului, Spania, încercând să câștige consecutiv, ultima oară întâmplându-se în 1962.

Pariuri de Fotbal Speciale

Sunt zeci de pariuri speciale disponibile de la pariuri pe manageri până la speciale de transfer unde există până la 100 de ținte de transfer pe care se poate paria. În plus, sunt zeci de pariuri disponibile speciale de jucător sau echipă.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.