Cote pariuri Turul Italiei

9 Mai e o dată importantă pentru toți fanii ciclismului, fiind startul primului Mare Tur din acest an, Giro d’Italia. Ediția cu numărul 103 a Giro d’Italia, cunoscută ca și Turul Italiei, se va încheia pe 31 Mai și este primul Mare Tur din 2020, înainte de Turul Franței și La Vuelta Espana. Pentru prima oară în istorie, Giro d’Italia vizitează Ungaria și câțiva cicliști care merită atenția sunt Richard Carapaz, Vincenzo Nibali și Simon Yates. Bucură-te de primul Mare Tur al anului cu cotele Sportingbet Giro Italia 2020.

Ultimele cote pentru Giro di’Italia

Cele 21 de segmente din Giro d’Italia’s au un mix interesant de curse, acolo unde sprinterii și cățărătorii produc în cele 23 de zile de curse, multe oportunități interesante de pariere. Cursa atrage cicliști faimoși din toate colțurile lumii și chiar dacă Italia are un număr impresionant de 40 de victorii, cicliști din alte țări încearcă mereu să-i concureze pe cei locali. Acest lucru s-a întâmplat în 2017 cu câștigătorul Tom Dumoulin, din Olanda, în 2018 cu Chris Froome din Marea Britania și în 2019 cu ecuadorianul Richard Carapaz.

Cote câștigători Giro di’Italia

Sportingbet oferă o multitudine de pariuri interesante la Giro de Italia. Pariază și fă o predicție pentru câștigătorul fiecărei runde sau pentru naționalitatea învingătorului final. Va fi dominația Italiană din nou răpusă sau va avea loc o revenire?

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Niciun pariu selectat!
Vă rugăm să consultați pariurile noastre sportive și să selectați pariuri, apăsând pe cote
Depozit
Închide