Pariuri Eurovision 2023

Divertisment
Pariuri principale

Cote Eurovision 2023

Cote pariuri EUROVISION

Competiția muzicală Eurovision este organizată anual la nivel mondial și este transmisă live an de an, începând cu 1956. Este cea mai longevivă întrecere televizată precum și cel mai longeviv program de televiziune. Eurovision reprezintă una dintre cele mai urmărite evenimente non-sportive cu o audiență internațională cuprinsă între 100 și 600 de milioane de telespectatori. Ediția din acest an se va desfășura pe Ahoy Arena din Rotterdam, între 12-16 Mai. Fiecare țară participantă se înscrie cu o piesă originală reprezentativă. Câștigătoarea Eurovision va fi aleasă cu ajutorul celor două Semi-Finale și a Marii Finale. În mod tradițional, 6 țări se califică direct în finală. Este vorba de țara gazdă și de ”Big 5” – Franța, Germania, Spania, Italia și Marea Britanie. Țările rămase concurează într-una dintre cele două Semi-Finale, iar 10 din fiecare vor forma alături de celelalte, cele 26 de participante din finală. După spectacolul fiecărei țări, un set de puncte va fi acordat de către un juriu format din 5 profesioniști ai industriei, unul de către spectatori, iar altul de către celelalte țări participante.

Am urmărit talentul fiecărei țări, iar anul acesta este peste limite. Mijlocul lunii Martie reprezintă termenul limită în care țările își desemnează participanții. Fiecare țară este liberă să își aleagă starul nr. 1 sau să descopere un nou talent. Anul acesta, Lituania este favorită, cu piesa ”On Fire” interpretată de The Roop, care se bucură de toată atenția. Italia este o altă favorită, cu piesa ”Fai Rumore” de la Diodato. Anul trecut, olandezul Duncan Laurence a câștigat Eurovisionul cu piesa ”Arcade”, iar locul secund Mahmood a ajuns în topurile internaționale cu piesa ”Soldi”. Cu un an în urmă, piesa ”Toy” interpretată de Netta din Israel a câștigat competiția.

Cote câștigătoare Eurovision

Câștigarea Eurovision poate aduce un salt uriaș în cariera oricărui artist. ABBA, Celine Dion sau Julio Iglesias sunt doar câțiva dintre cântăreții ce au concurat la Eurovision și au devenit superstaruri internaționale. Un lucru este cert, Eurovision ne aduce o noapte plină de divertisment, tonuri captivante și puține intrigi politice, cu unele țări practicând voturi tactice. Sportingbet oferă entuziaștilor o șansă să își condimenteze noaptea cea mare prin pariuri pe Eurovision. De la tonurile dulci ale starurilo irlandeze Dana și Johnny Logan, la succesul trupei finlandeze de heavy metal – Lordi, nimeni nu a știut vreodată cu exactitate ce piesă va capta atenția publicului și va primi punctele. Dacă vrei mai multe statistici despre cotele câștigătoare Eurovision, bazate pe anii precedenți: Irlanda are cel mai bun record, cu 7 trofee între 1956-2018; însă Suedia merită atenție după triumfurile din 2012 și 2015. Marea Britanie nu a mai cucerit de mult trofeul, așadar va fi anul lor? Ia o decizie și verifică acum cotele Sportingbet pentru câștigătoarea Eurovision 2023.

Ai pariat pe Eurovision și cauți mai multe cote interactive? Verifică acum cotele interactive Sportingbet aici.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Nu a fost selectat niciun pariu!
Căutaţi pariuri pe pagina noastră cu pariuri sportive şi selectaţi-le dând click pe cote.
Depozit
Închide