Competiții de top
Cote speciale
Mondial
25
Combi+ (Cote mai mari)
Mondial
11
Toate competițiile
Toate țările
România
5
Mondial
49
Europa
66
Anglia
119
Franţa
48
Germania
25
Italia
70
Spania
135
Africa
9
TOATE ȚĂRILE
Fotbal
Rezultat 1X2
Peste/Sub
1
X
2
Goluri
Peste
Sub
FC Empoli
AS Roma
Astăzi / 17:00CREAȚI UN PARIU
3.80
4.00
1.82
3,5
3,5
2.15
3,5
1.63

Pariuri pe fotbal - scurtă prezentare a posibilităților de câștig

În cadrul agenției Sportingbet ai numeroase oportunități, în mod special când vine vorba de tipurile de pariuri disponibile și de tipul biletelor. Pentru categoria evenimentelor din fotbal, ai libertatea să alegi echipa câștigătoare, șansă dublă, peste/sub, handicap, total pentru prima / a doua repriză, rezultat pauză, următorul gol și multe altele.

Pe lângă aceste selecții, vei putea depune bilete și în timp real, în categoria de Pariuri Sportive Live, unde întreaga experiență este mult mai intensă. Ai grijă să îți menții un joc responsabil și să faci investiții conform bugetului tău.

Tot la Sportingbet în secțiunea de fotbal, ai posibilitatea de a paria pe evenimente de fotbal din liga I, una dintre cele mai populare categorii.

Pariuri pe fotbal - ce să faci înainte de a plasa un tichet

La Sportingbet, înainte să depui un bilet, poți să consulți cotele și pronosticurile specialiștilor, astfel încât să îți faci alegerile în cunoștință de cauză. Este foarte important să pariezi obiectiv și să știi care sunt șansele reale de câștig, chiar dacă, în final, rezultatele evenimentului depinde și puțin de noroc.

Aceste aspecte sunt valabile și pentru secțiunea de Pariuri live, unde ai aproximativ la fel de multe opțiuni. Consultă panoul cu statistici și vezi cine a înscris deja goluri, care sunt previziunile marcărilor viitoare și orice alt criteriu important pentru tine.Media

Selectați din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.