Competiții de top
Liga Campionilor
Europa
11
Premier League
Anglia
24
UEFA Europa League
Europa
9
UEFA Europa Conference League
Europa
9
Toate competițiile
Toate țările
România
8
Mondial
27
Europa
61
Anglia
102
Franţa
46
Germania
46
Italia
49
Spania
137
Africa
4
TOATE ȚĂRILE
Fotbal
Fotbal
Rezultat 1X2
Peste/Sub

Pariuri pe fotbal - scurtă prezentare a posibilităților de câștig

În cadrul agenției Sportingbet ai numeroase oportunități, în mod special când vine vorba de tipurile de pariuri disponibile și de tipul biletelor. Pentru categoria evenimentelor din fotbal, ai libertatea să alegi echipa câștigătoare, șansă dublă, peste/sub, handicap, total pentru prima / a doua repriză, rezultat pauză, următorul gol și multe altele.

Pe lângă aceste selecții, vei putea depune bilete și în timp real, în categoria de Pariuri Live, unde întreaga experiență este mult mai intensă. Ai grijă să îți menții un joc responsabil și să faci investiții conform bugetului tău.

Tot la Sportingbet în secțiunea de fotbal, ai posibilitatea de a paria pe evenimente de fotbal din liga I, una dintre cele mai populare categorii.

Pariuri pe fotbal - ce să faci înainte de a plasa un tichet

La Sportingbet, înainte să depui un bilet, poți să consulți cotele și pronosticurile specialiștilor, astfel încât să îți faci alegerile în cunoștință de cauză. Este foarte important să pariezi obiectiv și să știi care sunt șansele reale de câștig, chiar dacă, în final, rezultatele evenimentului depinde și puțin de noroc.

Aceste aspecte sunt valabile și pentru secțiunea de Pariuri live, unde ai aproximativ la fel de multe opțiuni. Consultă panoul cu statistici și vezi cine a înscris deja goluri, care sunt previziunile marcărilor viitoare și orice alt criteriu important pentru tine.

Pariuri la fotbal pentru fanii sportului rege - pariori începători sau avansați

Fotbalul este cel mai popular sport la ora actuală, iar Sportingbet.ro vine în întâmpinarea fanilor fotbalului care vor să-și valorifice bagajul de cunoștințe acumulate de-a lungul timpului într-un mod antrenant, dar și a celor care vor să-și amplifice în mod semnificativ plăcerea, oricum prezentă, a urmăririi meciurilor favorite prin ofertele complete de pariuri online la fotbal cu unele dintre cele mai bune cote din piață.


O gamă completă de pariuri sportive nu avea cum să facă rabat de la fotbal și de la pariurile pe o paletă aproape nelimitată de evenimente care se pot petrece pe teren. Desigur, noi, cei de la Sportingbet.ro, nu i-am uitat nici pe fanii celorlalte sporturi și suntem, în egală măsură, gata oricând să oferim cele mai bune cote pentru pariuri la baschet, pariuri la tenis, volei, hochei pe gheață, pariuri pe handbal și pentru multe alte sporturi și chiar pentru evenimente din afara lumii sportive.

 

Cote la pariuri pe fotbal pentru o gamă diversă de tipuri de pariuri

Acum ai posibilitatea de a alege din liste întregi de evenimente din lumea fotbalului: ligi naționale de diverse niveluri profesionale, campionate din diverse regiuni, țări și continente, cupe naționale și mondiale. Cotele la pariuri pe fotbal vizează o mulțime de evenimente posibile, atât din cadrul unui meci, cât și ca evoluție în cadrul competițiilor diverse. De asemenea, poți plasa pariuri pe fotbal masculin și feminin în egală măsură sau poți apela la varianta, mult mai antrenantă și plină de oportunități noi, a pariurilor live pe evenimente aflate în plină desfășurare.
Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Niciun pariu selectat!
Vă rugăm să consultați pariurile noastre sportive și să selectați pariuri, apăsând pe cote
Depozit
Închide