Stimate vizitator!

Ca urmare a deciziei management-ului, serviciile oferite de acest site nu mai sunt din păcate disponibile pentru clienţii din ţara dvs. În consecinţă nu puteţi accesa site-urile noastre din locaţia dvs. curentă. În plus, nu mai acceptăm depuneri sau activităţi de joc din jurisdicţia de la care aţi încercat să vă înregistraţi sau să vă autentificaţi. Dacă aveţi un cont pe bani reali, soldul dvs. poate fi accesat, iar dvs. puteţi solicita retragerea acestuia, contactând Serviciul Clienţi. Excluderea depinde de adresa de IP a computerului de la care accesaţi site-ul nostru, care indică locaţia dvs.

Vă informăm cu regret că momentan suntem obligaţi să vă blocăm accesul la site-ul nostru atât timp cât îl acesaţi din această ţară.

Sportingbet contestă legislaţia care a dus la blocarea accesului dvs. la site-urile noastre şi sperăm să vă putem oferi serviciile noastre în viitorul apropiat.

Echipa Sportingbet

Întrebări frecvente (FAQ)

Cum se poate afla unde mă aflu momentan?

Software-ul nostru localizează poziţia dvs. actuală prin intermediul adresei dvs. actuale de IP. În măsura în care adresa dvs. de IP e asociată cu ţara dvs., suntem obligaţi să vă excludem de la oferta noastră de jocuri.

Ce este o adresă de IP?

O adresă de IP este o adresă din reţeaua computerizată, care – exact ca Internetul de exemplu – e bazată pe un protocol de Internet (IP). Fiecare computer care accesează Internetul poate fi identificat în mod evident prin această combinaţie de numere (numerele sunt întotdeauna separate de trei puncte, ca în exemplul 179.89.72.9).

Cât de fiabilă este tehnologia de geolocalizare a adresei de IP?

Din păcate, sistemul tehnologic de geolocalizare a adresei de IP nu garantează o precizie de 100% la determinarea locaţiei dvs. Vom îmbunătăţi acurateţea sistemului tehnologic de geolocalizare a adresei de IP, oferindu-vă actualizări constante. Dacă sunteţi identificat incorect de software-ul de geolocalizare a adresei de IP ca fiind într-o ţară, care nu corespunde locaţiei dvs. curente, sau dacă vă aflaţi într-o ţară, care nu e exclusă din oferta noastră de produse, vă rugăm să contactaţi Serviciul Clienţi pentru a îmbunătăţi în continuare acurateţea sistemului tehnologic de geolocalizare a adresei de IP.