Competiții de top
Cote speciale
Mondial
62
Combi+ (Cote mai mari)
Mondial
32
Toate competițiile
Toate țările
România
5
Mondial
149
Europa
40
Anglia
50
Franţa
37
Germania
100
Italia
19
Spania
24
TOATE ȚĂRILE
Fotbal
Fotbal
Rezultat 1X2
Peste/Sub

Pariuri pe fotbal - scurtă prezentare a posibilităților de câștig

În cadrul agenției Sportingbet ai numeroase oportunități, în mod special când vine vorba de tipurile de pariuri disponibile și de tipul biletelor. Pentru categoria evenimentelor din fotbal, ai libertatea să alegi echipa câștigătoare, șansă dublă, peste/sub, handicap, total pentru prima / a doua repriză, rezultat pauză, următorul gol și multe altele.

Pe lângă aceste selecții, vei putea depune bilete și în timp real, în categoria de Pariuri Live, unde întreaga experiență este mult mai intensă. Ai grijă să îți menții un joc responsabil și să faci investiții conform bugetului tău.

Tot la Sportingbet în secțiunea de fotbal, ai posibilitatea de a paria pe evenimente de fotbal din liga I, una dintre cele mai populare categorii.

Pariuri pe fotbal - ce să faci înainte de a plasa un tichet

La Sportingbet, înainte să depui un bilet, poți să consulți cotele și pronosticurile specialiștilor, astfel încât să îți faci alegerile în cunoștință de cauză. Este foarte important să pariezi obiectiv și să știi care sunt șansele reale de câștig, chiar dacă, în final, rezultatele evenimentului depinde și puțin de noroc.

Aceste aspecte sunt valabile și pentru secțiunea de Pariuri live, unde ai aproximativ la fel de multe opțiuni. Consultă panoul cu statistici și vezi cine a înscris deja goluri, care sunt previziunile marcărilor viitoare și orice alt criteriu important pentru tine.Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Generator multiplu
-10000 - +900
Prefer ligiile de elită europene
GD Chaves
învingeCS Maritimo Madeira
+190
Heart of Midlothian FC
învingeDundee Utd
-185
RCD Mallorca
învingeAthletic Bilbao
+475
Glasgow Rangers
învingePSV Eindhoven
+150
UD Ibiza
învingeGranada CF
+190
Adăugați selecție
Selecţie rotire
5.00 USD din miză se returnează
929.45 USD
Adaugaţi la talonul de pariuri