Cote pariuri Golf

Avem cote excelente de pariere sportive online la Sportingbet. Oferim cote mari la toate evenimentele majore, așadar îți poți susține favoriții la Ryder Cup, Masteruri, US Open și British Open. Desigur, oferim pariuri excelente pentru evenimentele din PGA Tour. Avem pariuri pentru câștigători, pentru 2 și 3 mingi și multe altele!

Pariază pe toate competițiile majore de golf

Sportingbet îți oferă cote excelente pentru golf, la toate turneele majore din lume, incluzând pariuri pe câștigători, pe 2 și 3 mingi și multe altele. Spre exemplu: poți paria pe celebru Master din SUA sau pe Ryder Cup, pe Masteruri, US Open și British Open. Oferim de asemenea, cote foarte bune pentru turul european și celelalte turnee PGA, inclusiv PGA Tour, US PGA Championships și Abu Dhabi Championship. Sportingbet oferă cote pentru European Tour Open Golf Championship și U.S. Open Championship, așadar testează-ți cunoștintele.

Tipuri de pariuri Golf

În pariatul pe golf poți selecta dintr-o gamă largă de pariuri, evident poți paria pe câștigătorul unui turneu, însă poți selecta pariuri pe 2 mingi și 3 mingi sau pariuri pe 1vs1. Acest lucru înseamnă că poți selecta 2 jucători de golf dintr-un turneu și poți paria care dintre cei 2 se va clasa mai sus. Poți plasa și pariuri pe națiunea cu cele mai bune clasări la finalul turneului. Dacă jucătorul nu evoluează, pariurile plasate pe el vor fi declarate nule. Află mai multe despre regulile speciale din golf, în secțiunea noastră de ajutor.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Nu a fost selectat niciun pariu!
Căutaţi pariuri pe pagina noastră cu pariuri sportive şi selectaţi-le dând click pe cote.
Depozit
Închide