Pariuri Golf

Golful este un sport inventat în secolul al XV-lea, dar, fără îndoială, rămâne până astăzi unul dintre cele mai populare jocuri din lume. Putând să laude vedete ca Tiger Woods şi Rory McIlroy, golful a devenit un joc cu adevărat global - din estul îndepărtat până în ţările tradiţionale „cele mai puternice la golf”, cum ar fi Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi Australia. De exemplu, primul teren de golf al Chinei a fost fondat în 1984, iar acum există aproximativ o mie terenuri de golf acolo.

Golful este un sport exelent pentru pariuri şi aici la Sportingbet vă oferim o gamă largă de opţiuni de pariuri pentru evenimente mari, cum ar fi Cupa Ryder sau patru turnee Major, precum şi zeci de opţiuni diferite de pariuri in-play pentru meciuri unice. Principalele evenimente de golf sunt patru dintre cele mai prestigioase turnee ale anului: Masters, US Open, Campionatul Deschis (în America, cunoscut sub numele de British Open) şi PGA Championship. Turneul Masters se joacă pe Augusta National Golf Club din Augusta, Georgia încă de la începuturile sale în 1934 şi este singurul campionat turneu de golf jucat pe acelaşi teren în fiecare an. US Open şi PGA Championship sunt jucate pe diferite terenuri din SUA, iar Open Championship în Marea Britanie. Bineînţeles, oferim pariuri excelente la toate evenimentele PGA Tour. Avem pariuri directe pe câştigător, pariuri pe 2 mingi şi 3 mingi şi multe altele pe lângă acestea!

Sportingbet asigură o platformă sigură şi uşor de utilizat pentru a paria pe jocuri de golf - iar deschiderea unui cont nu a fost niciodată mai uşoară ca acum. Veniţi alături de noi folosind dispozitivul mobil şi pur şi simplu selectaţi comenzile APLICAŢIE, ATINGE, PARIU sau abonaţi-vă folosind o tabletă sau un calculator staţionar.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.