Cote pariuri MotoGP

Simte emoțiile cursei și pariază pe cele mai importante evenimente. Sportingbet îți oferă pariuri pe cele mai spectaculoase curse din întreaga lume. Nu contează dacă preferi faimoasele MotoGP, Moto3, Moto2 sau Superbike-uri și Motorcross. Dacă ești un fan al vitezei, ai ajuns în locul potrivit. Poți face parierea pe Motorbike și mai incitantă plasându-ți pariurile live în timpul cursei. Cine va conduce după prima rundă? Vor reuși doi cursanți să se mențină la egalitate? Ce participant se va clasa la final pe primul loc în clasament?

Pariuri MotoGP la Sportingbet

Pariază la Sportingbet pe cea mai importantă clasă de curse de motociclete. În fiecare an, Campionatul Mondial FIM Grand Prix determină campionul mondial la 3 categorii: MotoGP, Moto2 și Moto3. În acest an, sezonul GP promite multă emoție și oportunități de a paria pe cursele tensionate. Urmărește cei mai buni piloți ai circuitelor în 15 țări diferite și încearcă să anticipezi cine va termina pe prima poziție în fiecare cursă, pentru a primi 25 de puncte. Va reuși Marc Márquez pentru Honda să își apere titlul? Cum se va descurca Jorge Lorenzo la Honda? Află cele mai bune cote MotoGP la Sportingbet și pariază pe următorul campion mondial.

Ultimele noutăți din cursele de top

Fii mereu la curent cu ultimele noutăți și citește despre cele mai mari evenimente sportive. Verifică rezultatele curselor de Motorbike și MotoGP cu noutățile Sportingbet. Rămâi informat, asigură-te de pariurile ce trebuie plasate și demonstrează-ți cunoștințele de MotoGP.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.