Competiții de top
FINA World Cup - Men
Mondial
1
Toate competițiile
Polo pe apă
Polo pe apă
Rezultat 1X2
Handicap 1 2

Pariuri Polo pe apă

Vă aducem toată acţiunea din minunata lume udă a sportului polo pe apă. Evenimentul ultra-competitiv italian Serie A masculin este doar una dintre gazdele competiţiilor europene de club pe care le includem. Pe lângă acţiunea continentală excelentă, vă aducem şi acţiunea de la Campionatele Mondiale unde există o mulţime de oportunităţi de pariuri de care să profitaţi pe parcursul întregului an.

Pentru mulţi oameni, singura dată când se aşează şi urmăresc un meci de polo pe apă este în timpul Jocurilor Olimpice. Cu toate acestea, deşi mulţi oameni nu urmăresc polo pe apă în mod regulat, există o urmare destul de bună pentru acest sport. Primeşte destulă susţinere şi interes, întrucât casa noastră de pariuri are oferte pe jocuri pe tot parcursul anului. În timp ce este jucat în Canada şi Statele Unite ale Americii, nu există o susţinere foarte puternică pentru acest sport în aceste ţări, acesta fiind mult mai popular în Europa.

Jocul este similar cu handbalul, cu excepţia faptului că se joacă în apă. Jucătorii ambelor echipe încearcă să îi oprească pe adversari să marcheze goluri (care se fac prin aruncarea unei mingi într-o plasă) pe partea lor de apă. Jocul de polo pe apă cere jucătorilor să fie puternici, precişi, buni înotători şi să aibă o mare rezistenţă. Persoanele care urmăresc şi/sau pariază pe polo pe apă vor găsi că meciurile sunt destul de interesante, cu un ritm rapid şi că se pot marca o mulţime de puncte.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Nu a fost selectat niciun pariu!
Căutaţi pariuri pe pagina noastră cu pariuri sportive şi selectaţi-le dând click pe cote.
Depozit
Închide