Pariuri Polo pe ap─â

V─â aducem toat─â ac┼úiunea din minunata lume ud─â a sportului polo pe ap─â. Evenimentul ultra-competitiv italian Serie A masculin este doar una dintre gazdele competi┼úiilor europene de club pe care le includem. Pe l├óng─â ac┼úiunea continental─â excelent─â, v─â aducem ┼či ac┼úiunea de la Campionatele Mondiale unde exist─â o mul┼úime de oportunit─â┼úi de pariuri de care s─â profita┼úi pe parcursul ├«ntregului an.

Pentru mul┼úi oameni, singura dat─â c├ónd se a┼čeaz─â ┼či urm─âresc un meci de polo pe ap─â este ├«n timpul Jocurilor Olimpice. Cu toate acestea, de┼či mul┼úi oameni nu urm─âresc polo pe ap─â ├«n mod regulat, exist─â o urmare destul de bun─â pentru acest sport. Prime┼čte destul─â sus┼úinere ┼či interes, ├«ntruc├ót casa noastr─â de pariuri are oferte pe jocuri pe tot parcursul anului. ├Än timp ce este jucat ├«n Canada ┼či Statele Unite ale Americii, nu exist─â o sus┼úinere foarte puternic─â pentru acest sport ├«n aceste ┼ú─âri, acesta fiind mult mai popular ├«n Europa.

Jocul este similar cu handbalul, cu excep┼úia faptului c─â se joac─â ├«n ap─â. Juc─âtorii ambelor echipe ├«ncearc─â s─â ├«i opreasc─â pe adversari s─â marcheze goluri (care se fac prin aruncarea unei mingi ├«ntr-o plas─â) pe partea lor de ap─â. Jocul de polo pe ap─â cere juc─âtorilor s─â fie puternici, preci┼či, buni ├«not─âtori ┼či s─â aib─â o mare rezisten┼ú─â. Persoanele care urm─âresc ┼či/sau pariaz─â pe polo pe ap─â vor g─âsi c─â meciurile sunt destul de interesante, cu un ritm rapid ┼či c─â se pot marca o mul┼úime de puncte.

Media

Selecta╚Ťi sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fi╚Öierele media.

Niciun pariu selectat!
V─â rug─âm s─â consulta╚Ťi pariurile noastre sportive ╚Öi s─â selecta╚Ťi pariuri, ap─âs├ónd pe cote
Depozit
Închide