Cote pariuri Rugby Union

Există multe oportunități de pariere pe rugby la Sportingbet, unde oferim cote online pentru toate turneele majore europene și domestice din rugby. Fie că vorbim de Cupa Mondială de Rugby IRB, de Six Nations, Heineken Cup sau Aviva Premiership, la Sportingbet acoperim toate ofertele și oferim pariere live la meciurile importante de rugby!

Urmărește Six Nations și alege-ți câștigătoarea dintre cele mai puternice 6 națiuni, ale emisferei de Nord. Va reuși Anglia să câștige din nou?

Pariatul pe Rugby îți permite să alegi o câștigătoare pentru Cupa Mondială de Rugby, Anglia fiind singura ce a reușit să câștige din Emisfera Nordică. Va reuși Franța să facă același lucru data viitoare?

Tipuri de pariuri Rugby

Pe lângă turneele majore internaționale de rugby, Sportingbet îți oferă posibilitatea de a paria pe meciuri și a decide câștigătoarea. Ce echipă va înscrie prima? Ce echipă va conduce la pauză? Ce echipă va reuși primele 10 puncte sau la ce diferență de puncte se va câștiga?

Pe meciurile importante de Rugby Union poți alege primul jucător ce va înscrie în condițiile în care jucătorul va intra pe teren înainte ca altcineva să o facă. Dacă jucătorul nu a intrat pe teren, toate pariurile pe el vor fi nule.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Nu a fost selectat niciun pariu!
Căutaţi pariuri pe pagina noastră cu pariuri sportive şi selectaţi-le dând click pe cote.
Depozit
Închide