Pariuri Rugby Union

În cazul în care căutaţi cea mai bună alegere de cote pentru uniunea de rugbi, aţi ajuns unde trebuie. Sportingbet oferă o selecţie excelentă de oferte de pariuri pe uniunile de rugbi din lumea întreagă. Oferim anticipat cote la pariuri până la Cupa Mondială şi Turneul celor Şase Naţiuni, permiţându-vă să accesaţi oferte de pariuri pe rezultat (outright), oferte de pariuri pe Tripla Coroană şi Mare Şlem ori de câte ori doriţi. Oferim pariuri pe meci şi pe rezultat pentru toate principalele ligi, inclusiv cote pentru Aviva Premiership, pariuri pe Cupa Heineken, cote pentru RaboDirect Pro12 şi pariuri pe Top 14. Astfel că, indiferent dacă sunteţi în căutarea unor pariuri pe meci, pariuri cu handicap, cote pentru primul marcator sau pariuri pe diferenţa de scor, avem tot ce căutaţi.

De asemenea, oferim o serie de pariuri speciale pentru uniunile de rugbi, cum ar fi Lions Captain, cea mai bună echipă regională şi pariuri pe meciurile din finală (playoff). Indiferent pe cine susţineţi şi dacă doriţi să pariaţi pe rugbi internaţional sau de club, faceţi-o cu Sportingbet. Poată că rugbiul nu este primul sport care vă vine în minte atunci când vă gândiţi unde să plasaţi un pariu, dar, cu două coduri diferite ale jocului, există o mulţime de oferte disponibile de care să profitaţi. Uniunea de rugbi şi liga de rugbi sunt ambele meciuri palpitante şi foarte diferite şi nu a fost niciodată un moment mai potrivit de a începe să pariaţi pe ambele. Uniunea de rugbi este segmentul mai celebru şi mai popular din lume şi există o mulţime de competiţii pe care puteţi paria.

Începând din primăvara timpurie, Şase Naţiuni este un turneu anual între Ţara Galilor, Anglia, Irlanda, Scoţia, Franţa şi Italia. Fiecare echipă joacă împotriva alteia o dată şi există întotdeauna o mulţime de meciuri palpitante pe care să pariaţi - şi urmează să devină şi mai interesant cu veşnicii câştigători ai premiului Lingura de lemn din Italia, care încep să micşoreze decalajul între naţiunile consacrate care joacă rugbi.

Media

Selectați din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.