Snooker
Snooker
1 2 - Cine va câștiga?
Handicap 1 2

Pariurile pe snooker - Ce este bine să știi despre acest sport înainte să depui un bilet online

Jocul de snooker este o subcategorie a Cue Sports, la fel ca biliardul clasic, piramida rusească și multe alte subdiviziuni. Toate acestea se joacă pe același tip de masă, între două persoane sau două echipe a câte doi jucători fiecare, fiind folosite bețe speciale și bile. Fiecare joc din categoria de cue sports are setul său de reguli și caracteristici. Cel de snooker a căpătat, de-a lungul istoriei, nu doar câteva elemente distinctive, ci o adevărată cultură, evenimente special organizate la nivel mondial și o terminologie proprie.

Inițial, jocul de snooker a fost practicat de ofițerii britanici în delegațiile din India în secolul al XIX-lea. Acesta este unul dintre motivele pentru care el este foarte iubit în întreaga zonă a Regatului Unit. Chiar dacă britanicii sunt cei care l-au jucat sute de ani, a fost preluat și de alte culturi, precum în China, America de Nord sau Europa Continentală. Astfel, primul campionat mondial de snooker a avut loc în 1927 și a fost ținut în fiecare an de atunci, fără nicio excepție.

La nivel internațional există două entități care se ocupă de organizarea evenimentelor acestui joc de noroc pe care se pot plasa pariuri sportive, dar și de buna lor desfășurare - WPBSA, care, în 1968, a stabilit regulile zonei de profesioniști și IBSF, care se ocupă de nivelul amator.

Ponturi utile pentru snooker de la casa de pariuri Sportingbet

La agenția noastră poți depune numeroase bilete, atât simple, cât și combinate. Ele pot fi plasate de pe desktop sau de pe aplicația pentru dispozitive mobile, în funcție de cum îți este mai ușor. Indiferent de dispozitivul sau de platforma pe care o utilizezi, Sportingbet s-a asigurat că vei putea să îți desfășori activitatea fără probleme. De asemenea, meniurile sunt la fel, intuitive și simple, pentru a găsi cât mai repede ceea ce cauți.

Dacă vrei să îți crești șansele de câștig la jocurile de snooker poți să folosești una dintre promoțiile pe care le oferim. Consultă categoria, vezi care consideri că îți este potrivită și află cum să o activezi. Este bine ca, înainte să faci orice pas, să citești cu atenție regulamentul pentru a știi ce presupune aceasta, cât timp este valabilă și dacă este nevoie să îndeplinești vreo condiție de rulaj. Toate informațiile sunt la îndemâna ta în rubrica de „Termeni și Condiții” Sportingbet.

Odată ce ești informat despre joc și ce presupune el și după ce ai văzut cum să fii avantajat cu ajutorul agenției, poți plasa responsabil un bilet pe snooker. Indiferent că este vorba de Campionatul Mondial sau de o altă competiție, menține un joc responsabil, adică fă-ți alegerile după ce ai consultat cotele și pronosticurile date de tipseri, evitând să mizezi mult pe o singură variantă.


Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Niciun pariu selectat!
Vă rugăm să consultați pariurile noastre sportive și să selectați pariuri, apăsând pe cote
Depozit
Închide