Pariuri Snooker

Snooker-ul este un joc cu o vastă istorie şi unul care a trebuit să treacă prin multe suişuri şi coborâşuri pentru a atinge popularitatea actuală. Snooker-ul primeşte foarte multă atenţie din partea media, fiind transmis pe multe posturi de sport, în ţări diferite şi este, de asemenea, un sport foarte interesant pe care poţi paria.

Tipuri de pariuri

Snooker-ul este jucat la un nivel profesionist şi este reglementat de Asociaţia Mondială Profesionistă de Biliard şi Snooker (AMPBS). În fiecare an, asociaţia realizează evenimente care formează Circuitul Mondial de Snooker - în care jucătorii profesionişti de snooker se luptă pentru a câştiga premii şi a aduna cât mai multe puncte. Numărul punctelor determină jucătorii care se vor califica la Campionatul Mondial de Snooker, competiţie care are loc anual şi care reprezintă cel mai important eveniment din lumea snooker-ului.

De când snooker-ul a început să câştige în popularite, multe case de pariuri au început să ofere pariorilor mai multe opţiuni de pariere.

Cel mai popular tip de pariu este cel în care alegi câştigătorul meciului. Vom oferi cote stabilite înainte de începerea meciului, iar tu va trebui doar să alegi câştigătorul. Următorul tip de pariu este cel în care pariezi pe un eveniment care va avea loc în viitor. Acesta îţi permite să alegi câştigătorul unui eveniment dat, avantajul fiind că îţi oferă cote foarte bune şi, implicit, un potenţial câştig mai mare. În mod cert este mai dificil să alegi un câştigător al unei competiţii decât al unui meci, dar câştigul este mult mai consistent.

Cele mai importante evenimente din snooker

  • Campionatul Mondial de Snooker 
  • Mastersul de Snooker 
  • Campionatul Regatului Unit 
  • Marile Premii de Snooker

Acestea sunt 4 dintre cele mai populare şi promovate evenimente din Circuitul Mondial de Snooker şi, când vine vorba de pariat, competiţiile pe care ar trebui să te axezi.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.