Pariuri Wimbledon

duminică - 14.07.2024
Câştigătorul turneului
C. Alcaraz
2.40
N. Djokovic
2.60
J. Sinner
9.00
D. Medvedev
13.00
M. Berrettini
21.00
N. Kyrgios
21.00
H. Rune
26.00
C. Eubanks
34.00
S. Tsitsipas
34.00
T. Fritz
34.00
A. Zverev
41.00
S. Korda
41.00
B. Shelton
41.00
A. Bublik
51.00
A. de Minaur
51.00
A. Murray
51.00
A. Rublev
51.00
F. Auger-Aliassime
51.00
F. Tiafoe
51.00
H. Hurkacz
51.00
C. Norrie
67.00
C. Ruud
67.00
J.-L. Struff
67.00
J. Draper
67.00
K. Khachanov
67.00
M. Raonic
67.00
N. Jarry
67.00
T. Paul
67.00
D. Shapovalov
81.00
G. Dimitrov
81.00
B. Coric
101.00
F. Cerundolo
101.00
J. Lehecka
101.00
L. Musetti
101.00
D. Evans
151.00
L. Broady
151.00
R. Bautista-Agut
151.00
Afişează mai mult

Pariază în turneul de tenis Wimbledon 2023 Masculin

Campionatul Wimbledon a fost fondat în anul 1877 și este cea mai veche și prestigioasă competiție de tenis, din întreaga lume. Fiecare meci are loc pe un teren special amenajat, a cărui suprafață este acoperită cu iarbă. Acesta este considerat unul dintre cele mai avantajoase pentru că, la impactul cu terenul, viteza mingii nu este scăzută ca, de exemplu, în cazul terenurilor de pământ. De asemenea, el este considerat ca fiind terenul clasic, tradițional, al tenisului.

Din punct de vedere al perioadei când are loc, Wimbledon este al treilea turneu din cele 3 Grand Slam-uri. El se desfășoară timp de două săptămâni, în perioada dintre sfârșitul lunii Iunie și începutul lui Iulie, în fiecare an, cu două excepții până în prezent. Campionatul a fost doar de două ori anulat, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și în 2020, din cauza pandemiei de COVID-19.

Printre jucătorii de la Wimbledon masculin se află multe nume care au contribuit la scrierea istoriei tenisului, precum Roger Federer, Todd Woodbridge, Ken Fletcher, Vic Seixas, Owen Davidson sau Leander Paes. La Sportingbet ai posibilitatea să urmărești meciurile în desfășurare în secțiunea de Pariuri Live, unde poți chiar să și plasezi bilete, în timpul evenimentului sportiv. Astfel, vei face parte din scrierea istoriei. Înainte de asta, însă, este foarte important să ai grijă la detalii și să te asiguri că alegerile tale sunt cât se poate de obiective.

De asemenea, pentru a participa cât mai activ la meciurile din Wimbledon poți să te folosești de aplicația Sportingbet pentru telefon și tabletă. Cu ajutorul său vei putea să intri în contul tău de oriunde, oricând, fără să ratezi nicio șansă de a-ți încerca norocul și cunoștințele, când consideri că este un moment oportun.

Pariuri online pe meciurile de tenis Wimbledon masculin - Cum să-ți crești șansele de câștig

Activitatea pe care o desfășori în mediul online poate să fie foarte tentantă, mai ales când ai nenumărate opțiuni de a paria pe sporturi și pe competiții internaționale, ca și Wimbledon. Cu toate acestea, este bine să joci responsabil și să ai grijă la sumele pe care le investești. Odată ce ți-ai stabilit un buget, respectă-l și împarte-l pentru a plasa cât mai multe bilete simple, combinate sau în sistem la agenția de top Sportingbet.

De asemenea, pentru a-ți crește șansele de câștig poți profita de pachetul nostru de bun venit, ca mai apoi să activezi din promoțiile disponibile de pe desktop, dar și de pe aplicația pentru dispozitivele mobile.

Înainte de a finaliza un bilet și de a-l depune, verifică din nou informațiile de pe el și aruncă încă o privire pe cotele disponibile. Toate pariurile sportive pe care le faci este bine să fie bazate pe statistici și probabilități matematice, nu pe preferințe. Astfel, șansele de câștig sunt mai mari și riscurile mai mici, chiar dacă niciun rezultat nu poate să fie garantat.

Pariuri pe Wimbledon masculin la toate meciurile acestui prestigios turneu

Bine ai venit pe Sportingbet.ro, destinația ideală pentru pasionații de pariuri sportive în general și pentru iubitorii tenisului de calitate, în mod particular. Noi, cei de la Sportingbet.ro suntem gata să îți oferim o experiență de pariere de neegalat pentru acest turneu prestigios de tenis. Pregătește-te să experimentezi antrenul dat de evoluția meciurilor de la Wimbledon masculin cu gama noastră cuprinzătoare de opțiuni de pariere pe o platformă de pariuri pe Wimbledon cu cote foarte bune.

 

Acest turneu de tenis de câmp plin de tradiție și eleganță captează inimile fanilor din întreaga lume. Înțelegem pe deplin statura acestui eveniment emblematic și ne-am adaptat platforma pentru a te asigura că beneficiezi de o experiență superioară în lumea pariurilor pe tenis pe care o vei întâlni. Cu interfața noastră ușor de utilizat și designul intuitiv, chiar și plasarea pariurilor live pe tenis, profitând de cotele de pariuri online pe Wimbledon masculin sau de pariurile pe Wimbledon feminin, nu a fost niciodată mai convenabilă.

Cote la pariuri pe Wimbledon masculin pentru entuziaștii tenisului de calitate

Pentru a te ajuta să iei decizii informate în materie de pariuri, echipa noastră de experți analizează permanent performanța jucătorilor, datele istorice și tendințele actuale din tenis. Perspectivele și predicțiile noastre valoroase îți permit să anticipezi cât mai bine rezultatele posibile și să îți sporești șansele de succes. Credem în transparență și corectitudine, asigurându-ne că toate cotele noastre sunt competitive și reflectă adevăratul spirit de la turneu.


Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Nu a fost selectat niciun pariu!
Căutaţi pariuri pe pagina noastră cu pariuri sportive şi selectaţi-le dând click pe cote.
Depozit
Închide