Competiții de top
Czech Liga Pro
Cehia
67
Toate competițiile
Tenis de masă
Tenis de masă
1 2 - Cine va câștiga?
Cine va câștiga al doilea set?

Pariuri pentru tenisul de masă - De ce este bine să ții cont înainte de a plasa un pariu

Conform datelor oficiale, inventatorul tenisului de masă este englezul David Foster, care a patentat această activitate fizică pe data de 15 iulie 1890. Se consideră că acest sport stă la baza tenisului de câmp, dar el nu este singurul motiv pentru care este atât de popular în întreaga lume. Acesta se poate juca în meciuri de 1 la 1 sau în double-uri; iar din anul 1988 a fost declarat sport olimpic, unde au loc mai multe etape, probe, printre care individual feminin și masculin, dublu masculin și feminin și dublu mixt.

Înainte să plasezi un bilet pe un meci, este bine să ai în vedere ce spun tipserii asupra șanselor de câștig pe care le au sportivii care participă la evenimentul care urmează să se desfășoare sau care a început deja. La Sportingbet poți plasa pariuri diverse, de la cine crezi că va câștiga meciul sau cine va lua cele mai multe puncte într-un set și până la punctajul total (exact) al unui set ori meci. Pentru că este important să ai cât mai multe opțiuni, agenția noastră oferă membrilor săi trei tipuri de bilete pe care să le folosească - simplu, combi și în sistem.

Indiferent care speri să fie rezultatul, alegerile tale trebuie să fie obiective și să fie luate pe baza unor analize matematice. Pentru a lua o decizie finală este important să știi ce spun profesioniștii, care este istoricul jucătorilor și să studiezi statisticile regăsite online. Toate te vor ajuta să înțelegi mai bine care sunt șansele reale de câștig. Chiar dacă pariurile sportive sunt jocuri de noroc și niciun rezultat nu poate să fie știut dinainte, unele opțiuni au mai multe șanse de a se adeveri, decât altele.

Fiind detașat de preferințele tale vei lua cea mai bună decizie. Dacă îți păstrezi un joc responsabil și aplici sisteme ori strategii valabile pentru tenisul de masă, riscurile vor fi diminuate, iar șansele de reușită vor crește. De asemenea, nu uita niciodată să analizezi cu atenție cotele și pronosticurile, pentru a avea o imagine generală asupra evenimentului.

Pariurile pe tenisul de masă de la Sportingbet

Deoarece este bine să ai acces rapid și ușor la contul tău de membru, agenția noastră a lansat aplicația Sportingbet pe care o poți instala în doar câteva minute pe telefon sau tabletă. Poți să o folosești pentru a rămâne conectat la oferta noastră de pariuri, dar și la mai multe secțiuni de interes, precum cea de Live.

Aici poți să urmărești cele mai importante competiții sportive din tenisul de masă, fotbal și nu numai, în timp ce au loc. De asemenea, în această categorie poți să și depui bilete, dacă ești de părere că ai șanse de câștig, conform cotelor pe care le oferim. Totul este făcut pentru ca membrii noștri să aibă un acces simplu și rapid la toate opțiunile de joc pentru pariurile sportive.

Pariuri pe tenis de masă la meciuri interesante și pline de antren

 

Pariurile pe tenisul de masă, cunoscut și sub denumirea de ping-pong, reprezintă o categorie de pariuri sportive care câștigă mereu în popularitate, sportul în sine fiind unul competitiv, cu o mulțime de fani. Natura rapidă a jocului și nivelul ridicat de abilități necesare pentru a juca la nivel profesionist îl fac o opțiune interesantă și pentru cei care doresc să parieze pe acest sport.


Sportingbet.ro este una dintre agențiile de pariuri online care oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri pe tenis de masă, dintre care fanii acestui sport pot alege. Unele dintre cele mai populare opțiuni includ pariurile pe rezultatul meciurilor individuale, pe câștigătorul turneului, pe câștigătorul unui meci și multe alte variante. Pe lângă aceste opțiuni tradiționale de pariuri, oferim și varianta de pariuri live, unde ai posibilitatea de a plasa mize pe rezultatul unui meci de ping-pong chiar în timpul desfășurării acestuia.

Beneficiază de cote la pariuri pe tenis de masă pe meciuri atent selecționate


Unul dintre beneficiile pariurilor pe tenis de masă oferite de agenția noastră este că ai mereu la dispoziție un număr mare de turnee și ligi organizate pe tot parcursul anului, oferind oportunități ample de a plasa mize. Circuitul profesionist de tenis de masă este dominat adesea de jucători din Asia, în special din China, care se bucură, desigur, de cote la tenis de masă adecvate valorii lor internaționale, dar există și jucători de alte naționalități care concurează la cel mai înalt nivel. Această diversitate de jucători face ca pariurile la tenis de masă să fie mai interesante pentru pariori, deoarece au la dispoziție nenumărate variante și oportunități de mizare din care să aleagă.


Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Nu a fost selectat niciun pariu!
Căutaţi pariuri pe pagina noastră cu pariuri sportive şi selectaţi-le dând click pe cote.
Depozit
Închide