Highlights
Pariuri pe joc
Money Line
Spread
Total

Pariuri Baschet

PARIURI BASCHET

Sportingbet este prima dvs. alegere pentru pariurile la baschet. Pe parcursul sezoanelor NBA şi European League, oferim cote la baschet pentru toate principalele competiţii mondiale. Pe site-ul nostru, puteţi accesa cote la baschet pentru o gamă uriaşă de ligi, inclusiv pariuri pe Superleague din Irlanda, cote pentru Serie A din Italia, pariuri pe liga French ProA, cote pentru Liga ABA şi pariuri pe ACB din Spania.

Şi, bineînţeles, oferim cele mai noi şi cele mai bune oferte de pariuri pentru NBA. Pe lângă pariurile „Outright” (rezultat), oferim şi zeci de oferte pe meciurile de baschet din lumea întreagă. Pariaţi pe rezultatul unui meci NBA sau accesaţi pariurile handicap sau „total puncte”. Deci, indiferent dacă sunteţi fan NBA sau al baschetbalului european, accesaţi toate selecţiile de baschet de care veţi avea vreodată nevoie pe site-ul Sportingbet.

Atunci când e momentul potrivit să plasaţi un pariu, avem multe de oferit. Pentru NBA, avem cote la fiecare meci din presezon, sezonul regulat, playoff-uri şi finale. Nu veţi rata niciodată nicio şansă şi veţi avea întotdeauna pe ce să pariaţi în cadrul celei mai mari şi mai importante competiţii de baschet, pe măsură ce echipele se luptă să devină campioni NBA. Există şi o mulţime de meciuri NBA pe tot parcursul sezonului în centrul nostru de pariuri live, care vă permite să urmăriţi meciurile până la final şi să simţiţi fiorul pariurilor live.

Îndreptându-ne către Europa, vă vom ţine la curent cu cotele pentru meciurile din Euroleague, încă de la începutul competiţiei până la faza finală. Între timp, previzualizările speciale vă vor oferi o idee despre ce echipe este vorba şi ce anume să căutaţi. În baschetul internaţional, avem destule distracţii, oferindu-vă cote pentru EuroBasket, Jocurile Olimpice şi diferite alte competiţii international.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.