Turnee de top
ATP Seoul (KOR) - Hard
ATP
10
ATP Tel Aviv (ISR) - Hard
ATP
9
ATP Sofia (BUL) - Hard - Indoor
ATP
10
WTA Parma (ITA) - Clay
WTA
12
WTA Tallinn (EST) - Hard
WTA
13
TOATE TURNEELE
Toate competițiile
Turneuri Grand Slam
8
ATP
49
WTA
37
Challenger
28
ITF Masculin
73
ITF Feminin
36
Toate competițiile
Tenis
Tenis
1 2 - Cine va câștiga?
Cine va câștiga al doilea set?

Pariuri pe tenis online, la Sportingbet România

Membrii agenției noastre au posibilitatea de a plasa diverse bilete, cu pariurile care consideră că îi avantajează. În categoria de tenis, cele mai populare bet-uri sunt câștigarea meciului, câștigarea setului, totalul partidelor, câte game-uri vor fi jucate, handicap. Aceste opțiuni, și nu numai, sunt valabile pentru diverse competiții, printre care turneele Grand Slam (French Open, US Open, Wimbledon), ATP, WTA, ITF și multe altele.

Indiferent că ești pasionat de tenisul de câmp sau alt sport, la Sportingbet România poți vedea evenimentele sportive și în categoria de pariuri live, unde ai libertatea să plasezi tichete în timp real. Rezultatele se vor vedea aproape imediat după încheierea meciului, întregul proces fiind rapid.

Toate secțiunile sunt disponibile și pe aplicația Sportingbet pentru mobil, care are o interfață ușor de folosit. Instalează aplicația, conectează-te și depune bilete pe rezultatele de la cele mai importante evenimente sportive din lume.

Înainte de a lua o hotărâre finală cu privire la un pariu, citește informațiile din panoul media, în secțiunea de statistici, și vezi care este situația actuală. Pentru a avea mai multe șanse de câștig, este bine să ții cont de cotele și pronosticurile oferite de surse cât mai sigure.

Pariaza pe tenis si joacă responsabil

Agenția noastră încurajează membrii să aibă un joc responsabil, adică să își asume toate mizele depuse și să aibă grijă la cum joacă. Pentru acest lucru, este nevoie să fii obiectiv, să ai un plan financiar și să îți dozezi corect bugetul, pentru a minimiza riscurile. Este foarte important să consulți predicțiile oferite de specialiști și statisticile pe care le ai la îndemână, pentru a lua o decizie favorabilă în momentul în care pariezi la orice meci.

Distrează-te și pariază la tenis pe meciurile din cele mai importante campionate la Sportingbet.


Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Generator multiplu
-10000 - +900
Prefer turnee de top
F. Verdasco
învingeN. Basilashvili
+110
R. Matos/D. Vega Hernandez
învingeT. Brkic/G. Escobar
-125
I. Sabanov/M. Sabanov
învingeR. Jebavy/A. Pavlasek
-145
J.-L. Struff
învingeD. Lajovic
-200
H. Reese/S. Walkow
învingeH. Nys/J. Zielinski
+175
Adăugați selecție
Selecţie rotire
5,00 USD din miză se returnează
131,55 USD
Adaugaţi la talonul de pariuri