Turnee de top
Davis Cup - Grupa mondial─â - Calific─âri
Cupa Davis
2
Davis Cup - Grupa mondial─â - Calific─âri - Individual
Cupa Davis
10
Davis Cup - Grupa mondial─â - Calific─âri - Dublu
Cupa Davis
2
Davis Cup - Group I - Singles
Cupa Davis
12
WTA Lyon (FRA) - Hard
WTA
2
WTA Hua Hin (THA) - Hard
WTA
3
WTA 125K Cali (COL) - Clay
WTA
4
TOATE TURNEELE
Toate competi╚Ťiile
Promoţii
1
Turneuri Grand Slam
8
Cupa Davis
26
WTA
13
Challenger
12
ITF Masculin
8
ITF Feminin
19
Toate competi╚Ťiile
Tenis
Tenis
1 2 - Cine va câștiga?
Cine va câștiga al doilea set?

Pariuri pe tenis online, la Sportingbet România

Membrii agen╚Ťiei noastre au posibilitatea de a plasa diverse bilete, cu pariurile care consider─â c─â ├«i avantajeaz─â. ├Än categoria de tenis, cele mai populare bet-uri sunt c├ó╚Ötigarea meciului, c├ó╚Ötigarea setului, totalul partidelor, c├óte game-uri vor fi jucate, handicap. Aceste op╚Ťiuni, ╚Öi nu numai, sunt valabile pentru diverse competi╚Ťii, printre care turneele Grand Slam (French Open, US Open, Wimbledon), ATP, WTA, ITF ╚Öi multe altele.

Indiferent c─â e╚Öti pasionat de tenisul de c├ómp sau alt sport, la Sportingbet Rom├ónia po╚Ťi vedea evenimentele sportive ╚Öi ├«n categoria de pariuri live, unde ai libertatea s─â plasezi tichete ├«n timp real. Rezultatele se vor vedea aproape imediat dup─â ├«ncheierea meciului, ├«ntregul proces fiind rapid.

Toate sec╚Ťiunile sunt disponibile ╚Öi pe aplica╚Ťia Sportingbet pentru mobil, care are o interfa╚Ť─â u╚Öor de folosit. Instaleaz─â aplica╚Ťia, conecteaz─â-te ╚Öi depune bilete pe rezultatele de la cele mai importante evenimente sportive din lume.

├Änainte de a lua o hot─âr├óre final─â cu privire la un pariu, cite╚Öte informa╚Ťiile din panoul media, ├«n sec╚Ťiunea de statistici, ╚Öi vezi care este situa╚Ťia actual─â. Pentru a avea mai multe ╚Öanse de c├ó╚Ötig, este bine s─â ╚Ťii cont de cotele ╚Öi pronosticurile oferite de surse c├ót mai sigure.

Pariaza pe tenis si joac─â responsabil

Agen╚Ťia noastr─â ├«ncurajeaz─â membrii s─â aib─â un joc responsabil, adic─â s─â ├«╚Öi asume toate mizele depuse ╚Öi s─â aib─â grij─â la cum joac─â. Pentru acest lucru, este nevoie s─â fii obiectiv, s─â ai un plan financiar ╚Öi s─â ├«╚Ťi dozezi corect bugetul, pentru a minimiza riscurile. Este foarte important s─â consul╚Ťi predic╚Ťiile oferite de speciali╚Öti ╚Öi statisticile pe care le ai la ├«ndem├ón─â, pentru a lua o decizie favorabil─â ├«n momentul ├«n care pariezi la orice meci.

Distrează-te și pariază la tenis pe meciurile din cele mai importante campionate la Sportingbet.

Pariuri pe tenis de câmp pentru cele mai interesante meciuri din domeniu

Gama de pariuri sportive oferite de Sportingbet.ro, de la clasicele deja pariuri pe fotbal, la pariurile pe baschet ╚Öi la pariurile pe handbal, preferate de un num─âr considerabil de fani ╚Öi pariori, nu putea fi complet─â f─âr─â pariurile pe tenis de c├ómp, iar agen╚Ťia noastr─â este mereu gata s─â ofere cele mai bune cote de pariuri la tenis pentru meciuri din celebrele turnee mondiale de masculin ╚Öi de feminin, ├«n egal─â m─âsur─â.


Las─â-te antrenat de diversitatea oportunit─â╚Ťilor de pariuri pe tenis, studiaz─â ╚Öansele de c├ó╚Ötig, acumuleaz─â ╚Öi valorific─â informa╚Ťiile pe care le-ai acumulat din lumea acestui sport ├«ndr─âgit ╚Öi alege Sportingbet.ro pentru o experien╚Ť─â responsabil─â de joc.

Cote la pariuri pe tenis masculin și feminin pentru evenimentele și turneele tale preferate


Tenisul de c├ómp feminin ╚Öi masculin, un sport apreciat de un mare num─âr de fani din ├«ntreaga lume, tot mai popular ╚Öi ├«n Rom├ónia, nu putea s─â fie uitat de Sportingbet.ro. Astfel, oferim amatorilor de pariuri pe tenis o gam─â diversificat─â de evenimente de pariuri pe meciuri ale diverselor competi╚Ťii interna╚Ťionale. Ofertele noastre de pariuri online pe tenis includ ╚Öi variantele de pariuri live care pot fi un puternic instrument de plasare a mizelor pe acest sport ╚Öi care ofer─â oportunit─â╚Ťi demne de luat ├«n considerare prin acumularea de informa╚Ťii ÔÇ×caldeÔÇŁ, la firul ierbii, ├«n timpul meciurilor. Astfel, po╚Ťi miza cu informa╚Ťii de ultim─â or─â ╚Öi cre╚Öte considerabil ╚Öansele de c├ó╚Ötig.

Media

Selecta╚Ťi sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fi╚Öierele media.

Generator multiplu
-10000 - +900
Prefer turnee de top
D. Evans
învingeN. Mejia
-375
Ho Ching Wu
învingeE. Meri
+105
S. Fayziev/S. Fomin
învingeA. Krajicek/R. Ram
+625
A. Lazarov
învingeA. Rai
-300
Z. Bergs
învingeSoon Woo Kwon
+290
Ad─âuga╚Ťi selec╚Ťie
Selecţie rotire
5,00 USD din miz─â se returneaz─â
487,85 USD
Adaugaţi la talonul de pariuri