Turnee de top
Cote speciale
Promoţii
4
ATP Rio de Janeiro (BRA) - Clay
ATP
9
WTA 1000 Dubai (UAE) - Hard
WTA
3
ATP Doha (QAT) - ciment
ATP
6
ATP Los Cabos (MEX) - Hard
ATP
9
TOATE TURNEELE
Toate competițiile
Promoţii
4
Turneuri Grand Slam
8
ATP
38
WTA
16
Challenger
26
ITF Masculin
82
ITF Feminin
79
Toate competițiile
Tenis
Tenis
1 2 - Cine va câștiga?
Cine va câștiga al doilea set?

Pariuri pe tenis online, la Sportingbet România

Membrii agenției noastre au posibilitatea de a plasa diverse bilete, cu pariurile care consideră că îi avantajează. În categoria de tenis, cele mai populare bet-uri sunt câștigarea meciului, câștigarea setului, totalul partidelor, câte game-uri vor fi jucate, handicap. Aceste opțiuni, și nu numai, sunt valabile pentru diverse competiții, printre care turneele Grand Slam (French Open, US Open, Wimbledon), ATP, WTA, ITF și multe altele.

Indiferent că ești pasionat de tenisul de câmp sau alt sport, la Sportingbet România poți vedea evenimentele sportive și în categoria de pariuri live, unde ai libertatea să plasezi tichete în timp real. Rezultatele se vor vedea aproape imediat după încheierea meciului, întregul proces fiind rapid.

Toate secțiunile sunt disponibile și pe aplicația Sportingbet pentru mobil, care are o interfață ușor de folosit. Instalează aplicația, conectează-te și depune bilete pe rezultatele de la cele mai importante evenimente sportive din lume.

Înainte de a lua o hotărâre finală cu privire la un pariu, citește informațiile din panoul media, în secțiunea de statistici, și vezi care este situația actuală. Pentru a avea mai multe șanse de câștig, este bine să ții cont de cotele și pronosticurile oferite de surse cât mai sigure.

Pariaza pe tenis si joacă responsabil

Agenția noastră încurajează membrii să aibă un joc responsabil, adică să își asume toate mizele depuse și să aibă grijă la cum joacă. Pentru acest lucru, este nevoie să fii obiectiv, să ai un plan financiar și să îți dozezi corect bugetul, pentru a minimiza riscurile. Este foarte important să consulți predicțiile oferite de specialiști și statisticile pe care le ai la îndemână, pentru a lua o decizie favorabilă în momentul în care pariezi la orice meci.

Distrează-te și pariază la tenis pe meciurile din cele mai importante campionate la Sportingbet.

Pariuri pe tenis de câmp pentru cele mai interesante meciuri din domeniu

Gama de pariuri sportive oferite de Sportingbet.ro, de la clasicele deja pariuri pe fotbal, la pariurile pe baschet și la pariurile pe handbal, preferate de un număr considerabil de fani și pariori, nu putea fi completă fără pariurile pe tenis de câmp, iar agenția noastră este mereu gata să ofere cele mai bune cote de pariuri la tenis pentru meciuri din celebrele turnee mondiale de masculin și de feminin, în egală măsură.


Lasă-te antrenat de diversitatea oportunităților de pariuri pe tenis, studiază șansele de câștig, acumulează și valorifică informațiile pe care le-ai acumulat din lumea acestui sport îndrăgit și alege Sportingbet.ro pentru o experiență responsabilă de joc.

Cote la pariuri pe tenis masculin și feminin pentru evenimentele și turneele tale preferate


Tenisul de câmp feminin și masculin, un sport apreciat de un mare număr de fani din întreaga lume, tot mai popular și în România, nu putea să fie uitat de Sportingbet.ro. Astfel, oferim amatorilor de pariuri pe tenis o gamă diversificată de evenimente de pariuri pe meciuri ale diverselor competiții internaționale. Ofertele noastre de pariuri online pe tenis includ și variantele de pariuri live care pot fi un puternic instrument de plasare a mizelor pe acest sport și care oferă oportunități demne de luat în considerare prin acumularea de informații „calde”, la firul ierbii, în timpul meciurilor. Astfel, poți miza cu informații de ultimă oră și crește considerabil șansele de câștig.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Niciun pariu selectat!
Vă rugăm să consultați pariurile noastre sportive și să selectați pariuri, apăsând pe cote
Depozit
Închide