Pariuri Meciuri de Box

Sportingbet oferă o gamă excelentă de pieţe de pariere, în fiecare săptămână, pe evenimente din întreaga lume.

Stabilim în avans cotele pentru cele mai importante lupte, oferindu-ţi suficient timp pentru a profita de ele cu mult timp înainte de disputarea meciurilor. De asemenea, nu ne ocupăm doar de cele mai importante lupte. Acoperim şi pieţele multor altor evenimente din box, în fiecare săptămână, de la categoria muscă până la categoria grea. Pe lângă pariurile pe rezultatul evenimentului, poţi paria pe metoda de câştigare a meciului, pe numărul de runde care se va juca, dar şi pe nr. rundei în care se va termina meciul, precum şi dacă aceasta se va termina în timpul regulamentar sau nu. Sportingbet oferă toate tipurile de pariuri de care ai nevoie.

Pariatul pe box poate fi o afacere profitabilă, dar asta însemnă că pariorii vor trebui să îşi asume un risc în plus, pe lângă stabilirea învingătorului respectivului meci. Cum unii pugilişti tind să îşi învingă adversarii prin KO, iar alţii sunt cunoscuţi prin obţinerea victoriilor la puncte, reacţia pieţei la cum o victorie va fi obţinută va fi cel mai bun indicator pentru a câştiga sume consistente din pariatul pe box.

De asemenea, avem disponibile multe alte opţiuni de pariere. În total, pariorii pot beneficia de peste 20 de tipuri de pariuri pentru fiecare meci în parte. Printre cele mai puţin obişnuite dintre acestea sunt cele în care poţi paria pe învingătorul meciului, după ce acesta a fost pus la podea primul sau dacă unul dintre pugilişti va fi făcut KO în primele 60 de secunde ale primei runde.

Ce mai aştepţi? Plasează pariul tău acum.

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.