Competiții de top
Premier League
Mondial
5
UK Open
Mondial
3
Toate competițiile
Darts
Darts
1 2 - Cine va câștiga?
Handicap leg

Pariurile pe jocul de Darts - Informații utile pentru a avea mai multe șanse de câștig

Oficial, jocul de darts a apărut în jurul anului 1860 în Marea Britanie, fiind, inițial, un joc practicat în pub-uri. Acesta este o activitate care se desfășoară în minim doi jucători, unde fiecare are un anumit număr de săgeți pe care le aruncă înspre o tablă circulară marcată. În funcție de zona unde nimerește săgeata, jucătorul va primi un anumit punctaj care se adună la sfârșitul rundei. Deși nu pare greu, acest sport necesită îndemânare, acuratețe, precizie, răbdare și mult antrenament.

Jocul de darts se află în categoria sporturilor profesionale de tragere, alături de tirul cu diverse tipuri de armă și cel cu arc.

Datorită acestor aspecte, dar și a popularizării sale la nivel internațional, în 1992 a fost înființat PDC, adică Corporația Profesională de Darts. De aceasta aparțin toate competițiile importante, recum Campionatul Mondial, World Match, Grand Slam-urile de profil, UK Open, Master, Premier League, Cupa Mondială, Champions League și multe altele.

În oferta Sportingbet ai nenumărate opțiuni de pariere, de la cine va câștiga runda și cine va avea cele mai multe 180-uri, până la handicap leg și totalul aruncărilor. Pentru toate acestea ai la dispoziție trei tipuri de bilete - simple, combinate și în sistem. Acestea sunt disponibile atât pe site, cât și pe aplicația Sportingbet pentru telefon și tabletă.

Pariurile online pe Darts - Ce trebuie să știi înainte să plasezi un bilet virtual

Înainte să depui un bilet este bine să fii cât mai informat, să studiezi cotele, pronosticurile și care a fost evoluția fiecărui jucător, ce slăbiciuni și aptitudini are. Astfel, odată ce știi toate acestea, vei putea lua o decizie care are mai multe șanse de câștig. De asemenea, indiferent ca este vorba de Darts sau de un alt sport, trebuie să ai un joc responsabil. Asta înseamnă să ai investiții moderate și să aloci doar o parte din timpul tău jocurilor de noroc.

La Sportingbet ai posibilitatea să te folosești de diverse promoții și bonusuri pentru a-ți diminua riscurile. Profită de ele și evită să te lași pradă emoțiilor, fie ele pozitive sau negative.

Membrii Sportingbet au posibilitatea să urmărească în timp real jocurile preferate din turneele, campionatele și ligile internaționale. Ele sunt disponibile în categoria de Pariuri Live, unde poți chiar să și plasezi unul sau mai multe bilete. Chiar dacă este un mod mult mai palpitant de a te bucura de evenimentele de Darts, este bine să ții cont de statisticile pe care le oferim în rubrica dedicată, aflată lângă fereastra cu transmisiunea live. În acest fel, vei putea să iei o decizie asumată, fiind informat cât mai bine.


Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Niciun pariu selectat!
Vă rugăm să consultați pariurile noastre sportive și să selectați pariuri, apăsând pe cote
Depozit
Închide