Pariuri Darts

Odată cu evoluţia darts-ului din ultimii ani, casele de pariuri au introdus un număr consistent de pieţe de pariere pentru acest sport, de la pariuri pe câştigătorul turneului, până la rezultatul meciurilor individuale, în prezent fiind o mulţime de opţiuni disponibile.

Câştigătorul meciului

Nu există egaluri în meciurile de darts, astfel că alegerea unui favorit este foarte simplă.

Scor corect

Câştigătorul meciului de darts este reprezentat de cel care ajunge primul la un număr specific de seturi; piaţa de pariuri pe scor exact îţi va permite să pariezi pe scorul final (în seturi) al meciului.

Handicap

Această opţiuni implică alegerea câştigătorului meciului, acesta plecând cu un avantaj/handicap de seturi sau jocuri. De exemplu, în cazul unui favorit care are o cotă mică înainte de meci, poţi alege că acesta va câştiga meciul plecând de la un dezavantaj de -1 set.

Peste/sub

Poţi alege să pariezi dacă un meci se va termina peste sau sub un anumit număr de seturi sau jocuri. Această opţiune este afişată în jumătăţi de seturi/jocuri pentru a fi evitat egalul.

Câştigătorii turneului

Poţi paria atât pe câştigătorul turneului, cât şi pe jucătorii care vor ajunge în finală.

170 de puncte

Prin acest tip de pariu poţi alege jucătorul sau jucătorii care crezi că vor realiza punctajul maxim în respectivul turneu.

Cea mai bună medie la 3 săgeţi

Tura fiecărui jucător este constituită din aruncarea a 3 săgeţi. Acest tip de pariu îţi oferă posibilitatea de a paria pe jucătorul care crezi că va avea cea mai bună medie pe parcursul turneului.

O oportunitate excelentă de pariere pe darts o reprezintă pariurile live. Există tendinţa ca atunci când un jucător joacă foarte bine şi are multe puncte avantaj, jocul să ia o turnură în favoarea celuilalt jucător.

De asemenea, dacă îţi faci bine documentarea referitor la forma jucătorilor, vei avea doar de câştigat. Între jucătorul vedetă, aflat la apusul carierei, şi începătorul entuziasmat reprezintă o bună oportunitate de pariere pe nou-venit, la o cotă foarte bună.

Per total, darts-ul este un joc care poate oferi multe oportunităţi de câştig.

Media

Selectați din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.