Pariuri Fotbal American

Acest ghid ajutător îţi va pune la dispoziţie tot ceea ce trebuie să ştii despre parierea pe fotbalul american.

Fotbalul american este unul dintre cele mai populare sporturi din lume şi unul care produce momente foarte emoţionante. Din această cauză, pariurile pe fotbalul american devin mai populare cu fiecare zi – în mod special pe meciul la care întreaga planetă se uită: The Super Bowl; momentul de vârf al pariurilor pe fotbalul american! Experienţa parierii a devenit mai interesantă în ultimii ani, mai ales pentru că nu mai există nicio dominaţie absolută a vreunei echipe.

Sportingbet are acoperite toate perspectivele când vine vorba de pariurile pe fotbalul american, ceea ce înseamnă că nu trebuie să cauţi în altă parte cele mai bune cote pentru meciul favorit al SUA. NFL este cea mai populară competiţie, iar toate meciurile, din conferinţe şi până la Super Bowl pot fi urmărite, placaj cu placaj, pasă cu pasă, la Sportingbet. Fotbalul american practicat în colegii (NCAA) nu este departe de popularitatea NFL-ului şi chiar dacă echipele şi jucătorii nu sunt la fel de cunoscuţi, Sportingbet are foarte numeroase cote disponibile. În ceea ce priveşte diversitatea cotelor, acestea variază de la campioana pe divizie, până la câştigătorii MVP. Parierea live este şi ea accesibilă. Cotele pe meciuri cuprind şi marcatorul primului touchdown, precum şi o varietate de pariuri pe handicap.

Totuşi, sunt o mulţime de alte variante de a profita de pariurile pe fotbalul american. Pe lângă pariurile pe rezultatul meciurilor importante, poţi paria şi pe anumite evenimente care se vor petrece de-a lungul jocului. Poţi paria pe o diferenţă de puncte, pe numărul total de puncte înscrise sau pe cum vor fi înscrise primele puncte ale jocului. Având atât de multe pieţe la dispoziţie, fotbalul american oferă o oportunitate excelentă de a paria.

Sportingbet nu oferă doar o acoperire foarte bună a pieţelor, dar şi cele mai bune cote pe NFL pentru parierea online. Având atât de multe variante de a paria pe fotbalul american la Sportingbet, cu siguranţă o vei găsi pe cea care să ţi se potrivească cel mai bine, ştiind că aici vei găsi cele mai bune cote.

Aruncă o privire peste câteva fapte interesante despre fotbalul american pentru puţină inspiraţie!

  • Aaron Rodgers este singurul jucător din istoria NFL care a aruncat peste 4000 de yarzi în fiecare dintre primele sale două sezoane în care a jucat ca mijlocaş ofensiv titular 
  • Echipa The New York Giants a învins Buffalo Bills la un singur punct, în cel mai strâns Super Bowl din istorie 
  • The Dallas Cowboys au angajat prima echipă de majorete profesioniste din NHL, în anul 1972 
  • Bob Griese, liderul echipei Miami, a fost primul jucător din NFL care a purtat ochelari într-un joc, în anul 1977
Media

Selectați din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.