Pariuri Handbal

Indiferent ce fel de opţiuni de pariere cauţi pentru handbal, Sportingbet ţi le pune la dispoziţie. Oferim o gamă consistentă de pariuri pe toate ligile de top din întreaga lume.

Dacă eşti interesat de liga franceză, de cotele din liga daneză, de opţiunile pentru Supercupa Turciei sau de liga norvegiană, le vei găsi pe toate pe site-ul nostru. Oferim şi numeroase opţiuni pentru jocurile din cadrul Olimpiadelor. Când pariezi pe handbal cu Sportingbet, îţi vom oferi multiple opţiuni. De exemplu, poţi paria pe numărul total de goluri dintr-un meci, dar poţi paria şi pe handicap. Acestea sunt disponibile pentru fiecare eveniment de handbal important din întreaga lume. Poţi paria chiar şi în timpul evenimentului – asta înseamnă că poţi plasa un pariu informat, în timp ce urmăreşti evoluţia meciului.

Indiferent dacă eşti un fan pasionat al handbalului sau unul care tocmai şi-a descoperit pasiunea pentru acest sport, aici vei găsi cele mai bune cote din toate ligile şi competiţiile importante de handbal, doar la Sportingbet.

Cei care sunt familiari cu acest sport vor aprecia cu siguranţă viteza jocului, cu numeroase goluri înscrise de ambele echipe, de cele mai multe ori depăşindu-se 60 de goluri în total. Fiecare echipă are 7 jucători, 6 jucători de câmp şi un portar, iar obiectivul – ca în majoritatea sporturilor care implică o minge – este de a înscrie mai multe goluri decât adversarul. Acest sport poate fi asemănat atât cu fotbalul, datorită jocului tactic, cât şi cu baschetul, datorită vitezei de joc.

Handbalul este extrem de popular în multe ţări europene şi în creştere în multe alte zone ale lumii, noi vă oferim cele mai bune cote pe multe dintre campionatele din Europa, printre ele fiind incluse cel al Germaniei, al Cehiei precum si al Portugaliei. De asemenea, va punem la dispoziţie cote si pe Liga Campionilor sau pe Campionatul European/Mondial – Sportingbet va aduce cele mai bune opţiuni de pariere pe acest sport fascinant.

Pe lângă opţiunile clasice de pariere, poţi alege dintre opţiuni precum handicap, peste/sub un anumit număr de goluri, opţiuni care odată alese, îţi vor face meciul mult mai interesant. Dacă nu ai urmărit niciun meci de handbal până acum, te îndemnăm să faci acest lucru cât mai curând şi nu vei fi dezamăgit!

Ce mai aştepţi? Plasează pariul tău acum!

Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.