Pariuri French Open

duminică - 04.06.2023
Câştigătorul turneului
C. Alcaraz
+175
N. Djokovic
+190
R. Nadal
+200
S. Tsitsipas
+650
C. Ruud
+1200
H. V. N. Rune
+1200
A. Zverev
+1400
J. Sinner
+1400
D. Thiem
+1800
F. Auger-Aliassime
+2500
D. Medvedev
+2800
M. Berrettini
+3300
L. Musetti
+3300
A. Rublev
+4000
M. Kecmanovic
+5000
A. de Minaur
+5000
H. Hurkacz
+6600
S. Korda
+6600
C. Norrie
+8000
P. Carreno-Busta
+8000
D. Schwartzman
+10000
D. Shapovalov
+10000
K. Khachanov
+10000
M. Cilic
+10000
R. Bautista-Agut
+10000
T. Fritz
+10000
R. Opelka
+15000
Afişează mai mult

Pariuri sportive pentru Roland Garros bărbați - Biletele și șansele de câștig pe care le au membrii Sportingbet

Roland Garros, sau turneul French Open, este una dintre cele mai importante competiții sportive din lumea tenisului. Acesta a fost fondat în anul 1891 la Paris și a fost numit după un erou pilot din Primul Război Mondial. Evenimentele sportive din RG sunt împărțite pe aproximativ două săptămâni, perioada fiind între sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie. El este unul dintre cele patru Grand Slam-uri, din punct de vedere cronologic fiind al doilea.

Acest turneu este singurul în care toate meciurile sunt jucate pe zgură, adică pe o suprafață care încetinește deplasarea și viteza mingii când se lovește de ea. Printre jucătorii care s-au făcut remarcați prin dominarea acestui tip de teren se află și Rafael Nadal. În afară de el, există mulți alți tenismeni care devenit cunoscuți de-a lungul anilor la acest turneu de Grand Slam. Pentru a putea să depui pariurile pe Roland Garros bărbați sau femei, este foarte important să știi care sunt cei mai cunoscuți sportivi, care este evoluția lor, care sunt cotele și pronosticurile pentru următoarele meciuri.

Odată ce ai toate informațiile îți va fi mai ușor să faci o alegere pe biletele pe care le vei depune în secțiunea de Pariuri Sportive. La Sportingbet ai numeroase opțiuni, precum câștigătorul turneului, scorul de la finală, câte seturi vor fi într-un meci, cine va câștiga un anume set/meci, cine va avea cele mai multe puncte și nu numai. Acestea sunt valabile atât când plasezi un bilet de pe desktop, cât și prin aplicația Sportingbet pentru dispozitive mobile.

Pariurile sportive pentru Roland Garros - Cum poți păstra un joc responsabil în mediul online?

Pariurile sportive sunt jocuri de noroc, de aceea este foarte important să fii responsabil cu depunerile pe care le faci, dar și cu timpul pe care îl aloci acestei activități. În acest sens, folosește-te de cât mai multe sisteme și strategii prin care să îți crești șansele de noroc și construiește-ți un plan financiar. El te va ajuta să rămâi echilibrat și să îți calculezi mizele conform venitului tău lunar sigur.

Menținerea unui joc responsabil implică și alți factori, precum atitudinea pe care o ai față de subiectul pe care pariezi și de cât de informat ești. Șansele de reușită cresc atunci când consulți surse sigure pentru a afla pronosticurile date de tipseri și pentru a consulta statisticile. Înainte să plasezi un bilet, vezi care sunt și cotele pentru fiecare pariu în parte, după care asigură-te că ai făcut cele mai bune alegeri și plasează biletul.

Dacă vrei să ai parte de o experiență cu totul aparte, intră în secțiunea de Pariuri Live. În această categorie vei putea să urmărești în timp real evenimentele sportive, dar și să plasezi bilete după ce meciul a început. Deasupra biletului tău ai o rubrică unde poți vedea statisticile calculate până în momentul respectiv.


Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.

Generator multiplu
-10000 - +900
Prefer turnee de top
Nicio selecţie găsită
Adăugați selecție
Selecţie rotire
5,00 USD din miză se returnează
-.-- USD
Adaugaţi la talonul de pariuri