Pariuri US Open

duminică - 10.09.2023
Câştigătorul turneului
I. Swiatek
+250
C. Garcia
+800
S. Halep
+900
A. Sabalenka
+1000
O. Jabeur
+1200
C. Gauff
+1400
L. Samsonova
+1600
M. Sakkari
+1600
P. Badosa
+1800
E. Raducanu
+2000
J. Pegula
+2000
Qinwen Zheng
+2000
A. Kontaveit
+2500
B. Bencic
+2500
B. Haddad Maia
+2500
V. Kudermetova
+2500
J. Ostapenko
+2800
D. Collins
+3300
G. Muguruza
+3300
L. Fruhvirtova
+3300
M. Keys
+3300
L.A. Fernandez
+4000
L. Noskova
+5000
J. Niemeier
+6600
K. Siniakova
+6600
Afişează mai mult

Pariurile sportive pe US Open Feminin - din trecut până în prezent

US Open este una dintre cele mai importante competiții sportive din tenis. Aceasta este forma actuală a Campionatului Național din Statele Unite al aceluiași sport. Inițial, când a fost fondat în august 1881, era exclusiv pentru bărbați, atât pentru meciurile simple, cât și pentru cele duble.

De-a lungul anilor au fost aduse modificări regulamentului și formatului, însă au rămas și elemente comune, precum suprafețele pe care se joacă meciurile - iarbă, pământ și asfalt. US Open feminin este clasat cronologic, la fel ca cel masculin - ultima competiție Grand Slam, după Australian Open, French Open și Wimbledon.

US Open feminin a luat naștere în septembrie 1887, fiind primul campionat pentru femei la meciurile simple. Ulterior, au fost introduse și jocurile duble, iar astăzi se pot plasa pariuri sportive pe mai multe opțiuni. La fel ca orice alt domeniu, jocurile de noroc s-au schimbat mult de-a lungul anilor și au evoluat constant. În ziua de astăzi se pot plasa bilete la agenții virtuale, unde pariorii au mult mai multe opțiuni disponibile și acces rapid la cote și pronosticuri, dar și promoții disponibile pentru a-și scădea riscurile.

Pariurile online pentru US Open Feminin - Oferta de bilete disponibile la Sportingbet

La agenția Sportingbet ai posibilitatea de a plasa bilete simple, combinate sau în sistem, în funcție de ce abordare vrei să folosești. Este bine ca înainte să depui un bilet să consulți cotele și pronosticurile disponibile, astfel încât să fii informat când iei o decizie finală. De asemenea, este extrem de important să vezi care sunt statisticile pentru meciul pe care vrei să plasezi un pariu. Acest lucru este extrem de util, în mod special pentru secțiunea de Live.

Indiferent de abordarea pe care vrei să o folosești, la pariurile sportive este bine să fii cât mai obiectiv în alegeri, să asiguri un joc responsabil și să faci investiții moderate. Pentru a-ți crește șansele de câștig este recomandat să te folosești de sisteme și strategii. Astfel, odată ce ți-ai creat o tehnică de joc, vei putea să depui obiectiv pariuri sportive pe US Open Feminin și să te concentrezi pe evoluția reală a jucătorilor.

La Sportingbet ai posibilitatea de a depune bilete inclusiv în secțiunea de Pariuri Live, aspect pe care mulți jucători l-au catalogat ca fiind o experiență incomparabilă. În această categorie poți să urmărești evenimentul sportiv și să îți faci selecțiile după ce acesta a început. De asemenea, ai posibilitatea să consulți rubrica de statistici unde sunt înregistrate toate elementele de care ai nevoie pentru a lua o decizie cât mai bună - cine a luat puncte și când, care a fost cursul meciului până în momentul respectiv și nu numai.


Media

Selectați sau din lista de evenimente live pentru a vizualiza fișierele media.